3CT BV - 'Communicatie met zorg'.
Communicatie is er altijd en overal. Ook als je niets zegt dan communiceer je nog steeds naar je directe omgeving. Communicatie kent veel verschillende verschijningsvormen waar 3CT BV graag gebruik van maakt. Sponsoring is o.a. ook zo'n vorm waarmee een bedrijf naar de buitenwereld uitstraalt dat het ergens voor staat.
3CT BV heeft daarbij gekozen voor BEACHVOLLEYBAL.

Communicatie in beachvolleybal
Beachvolleybal is een snel in populariteit stijgende sport. Het kan gemakkelijk op allerlei niveau's beoefend worden en in uiteenlopende samenstellingen van teams. 3CT BV identificeert

zich met deze sport omdat communicatie binnen beachvolleybal cruciaal is en het daarbij, net als in de werkzaamheden van 3CT BV, vaak aankomt op details. Ook binnen deze sport kunnen we verschillende vormen van communicatie onderscheiden. Dat varieert van gebarentaal via vingercoderingen voor het aangeven van de wijze van netblokkering en veldverdediging, het (verbaal) aanmoedigen om elkaar tot grotere prestaties aan te zetten, het tactisch coachen van elkaar om optimaal te profiteren van de zwakke plekken van de tegenstander tot het non verbaal 'lezen van de tegenstander' om te analyseren wat deze naar verwachting gaat doen zodat men daarop kan anticiperen. Kortom communicatie in optima forma.

Sportsponsoring
Daarom is 3CT BV een van de sponsors van talentvolle heren en dames beachvolleybalteams in de nationale eerste en eredivisie en tevens top-beachvolleybalteams welke ook internationaal met succes aan de weg timmeren. Daarnaast is 3CT BV hoofdsponsor van een gerenommeerd beachvolleybaltoernooi in Zoutelande (www.beachvolley-zoutelande.nl) dat zich ook richt op de subtop en de breedtesport waarbij het doel blijft om beachvolleybal te promoten en te ontwikkelen.

3CT- Beachvolleybalteams

Sabine Beersma
&
Renate Beersma
Daan Spijkers
&
Emiel Boersma
Danielle Remmers
&
Sophie van Gestel

Het herenteam heeft zelfs een ambitieuze route uitgezet om hun droom waar te kunnen maken.
Deelname aan de Olypische Spelen in Londen in 2012.
Door naast hun fysieke talenten ook hun communicatieve vaardigheden maximaal in te zetten in het beachvolleybalveld hebben zij inmiddels laten zien dat ze tot topprestaties in staat zijn. Een prachtig voorbeeld van intensieve samenwerking waarbij alles draait om de communicatie.