Daan Spijkers & Jon Stiekema

Daan Spijkers en Jon Stiekema vormen vanaf december 2009 een nieuw beachvolleybal duo. Daan is de verdediger en Jon de blokkeerder. Het doel: Londen 2012
Beide heren hebben al een aantal jaren ervaring op het strand. Daan vormde de laatste jaren een duo met Niels van de Sande uit Tilburg. Een talentvol team dat de afgelopen jaren ook gesponsord werd door 3CT BV. Als team waren zij aangesloten bij Beach Team Aalsmeer. In het najaar van 2009 heeft Daan echter de overstap gemaakt naar Beach Team Holland. Jon maakt al een tijdje deel uit van Beach Team Holland.
Daan en Jon zijn opgegroeid in dezelfde stad (Tilburg), zijn lid van dezelfde beachvolleybalverening (Were Di Beach Tilburg), zijn lid geweest van dezelfde zaalvolleybalvereniging (VC Sarto uit Tilburg) en hebben zelfs bij elkaar op de middelbare school gezeten (Odulphus Lyceum in Tilburg). Echter nooit eerder is er sprake van geweest dat ze samen zouden gaan spelen, tot het najaar van 2009. Een nieuwe uitdaging, nieuwe kansen, kijken wat de toekomst zal brengen.